Over Trustavel

Als je meer wilt weten over Trustavel dan ben je hier op de juiste pagina. Check onze socials voor mooie travel content!

het verhaal achter Trustavel

Trustavel verrassingsreizen

We create stories

Iedereen verdiend het om te werken aan een verhaal voor later. En wat is een verrassingsreis toch een goed verhaal! Toch snappen wij bij Trustavel maar al te goed dat het misschien (iets te) spannend kan zijn om je volledig over te geven aan het lot (wij dus). Als je jezelf niet volledig durft over te geven aan het lot (wat wel het leukst is) kan je bij Trustavel kiezen uit verschillende thema’s en daarna verschillende filters waardoor jij kan aangeven wat voor jou belangrijke eisen zijn tijdens je vakantie. Uiteraard zal de bestemming nooit worden verklapt.

Jouw vakantie is onze zorg
Wij zijn verantwoordelijk voor jouw vakantie. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de beste vakantieplaatsen speciaal voor jou, een vakantie op maat. Wij werken niet samen met hotelketens, vliegmaatschappijen of andere vakantiepartners. Nee, wij boeken alles helemaal zelf en zijn daardoor volledig vrij in waar wij boeken. Nergens aan vast zitten, dus een verrassing op maat, speciaal voor jou. Daarnaast staan wij altijd open voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen. Stuur ons gerust een berichtje!

Door onze flexibele werkwijze waarbij wij geen samenwerkingen aangaan met externe boekingspartijen, kunnen wij een kosteloze annuleringsgarantie bieden tot 7 dagen voor vertrek. Annuleer jij je vakantie 8 dagen of meer voor vertrek, dan krijg je direct het volledige boekingsbedrag weer teruggestort op jouw rekening.

Waar staan wij nog meer voor
Naast onze unieke en vrije boekingswijze, steunen wij kleine ondernemers in Nederland die in het moeilijke 2020 hard zijn getroffen. Kijk voor meer informatie over Trustavel en COVID-19 op onze Coronapagina.
Ook maken wij ons hard voor mens en natuur. Vooral omdat wij niet de meest milieuvriendelijke branche stimuleren, doen wij er alles aan dit te compenseren en te verbeteren. Dit kunnen wij natuurlijk niet zelf. Voor iedere boeking doneren wij uit ons eigen zak 5 euro aan goede doelen.
– WWF (WWF bouwt aan een wereld waarin de mens leeft in harmonie met de natuur).
– South Pole (De wereld schoner maken door verschillende projecten met het oog op de CO2 uitstoot).
– Natuur & Milieu Nederland (voor een duurzame toekomst in Nederland).

Heb je vragen of wil je gewoon even gezellig een babbeltje maken? Wees niet bang om ons te berichten!