DE GEZICHTEN ACHTER TRUSTAVEL​

Jordy Nieuwenhuis
Milo Homan
Marjo Allagul
Fleur Nieuwenhuis

Our story

Even kennis maken met de oprichters
Wij zijn Jordy (21) en Milo (24), twee optimistische ondernemers met een duidelijke visie: ‘je hoeft niet altijd maar serieus te zijn, soms is het verhaal belangrijker dan het moment’. Letterlijk je leven leven en onthouden dat je alles doet voor jezelf en niet voor een ander.
Wat wij al jaren doen is verder kijken dan zomaar iets leuks doen, of ‘gewoon’ op vakantie gaan. Wij zijn namelijk altijd bezig met het verhaal voor later. Alle kleine verhalen die je te vertellen hebt aan de mensen om je heen maken het grote verhaal van wie jij bent. Iedereen heeft zijn eigen unieke verhaal. En hoe meer kleine verhalen jij maakt, hoe unieker, mooier en leuker jouw persoonlijke verhaal wordt.

“Het mooie van reizen is een nieuwe grond ‘proeven’. Andere mensen ontmoeten, andere culturen leren kennen en je verdiepen in andere gedachtegangen. Waar ik graag nog eens heen wil, is Bali. Een uniek boomappartement in de bossen van Bali”. – Jordy –

Wat is de perfecte match met Trustavel?
Zoals gezegd zijn wij reizigers. Wij houden van reizen. De ontspanning, het avontuur, even helemaal weg van je vertrouwde omgeving. Daarnaast proberen wij iedere dag de mensen om ons heen blij te maken. Onze kracht? Verassen.
Combineer de laatstgenoemde met elkaar en de match is geboren: Trustavel verrassingsreizen.
Met onze geschiedenis aan reizen (binnen NL en in Europa) en onze creativiteit om altijd iets origineels te vinden, is het maken van een verrassingsreis ons op het lijf geschreven.

“Het aantal kilometer dat ik met de auto door Europa heb gereden staat gelijk aan bijna 3x de wereld rond. Waarom? Omdat Europa ontzettend veel te bieden heeft en ik nog lang niet ben uitgekeken. En zelfs na al die kilometers ontdek ik nog steeds steden, dorpen en natuurgebieden waar ik stil van word”. – Milo –

 

Versterking!
Als team aan de slag. Het team is inmiddels gegroeid naar een team van 4! Marjo (23) en Fleur (19) maken het team compleet! Deze enthousiastelingen zijn echte doeners met de meest gekke en uitbundige ideeën. Zoals een gezegde luidt: ‘zij zijn de kers op de taart’. Verrassen en mensen blij maken zit in het DNA van ons team. Juist omdat het bij ons altijd een feestje is, kunnen wij van jullie vakantie ook een feestje maken. Als team hebben we maar één doel voor ogen: ‘jouw reis naar bestemming onbekend moet een verhaal worden voor de rest van je leven’.

“Mijn favoriete reis was toen ik naar New York ging -‘ the city that never sleeps-‘ en dat klopt helemaal. Overdag was ik aan het winkelen en bekende plekken bezoeken. ‘s Avonds was het heerlijk om uiteten te gaan en daarna lekker wandelen tussen de lichtjes en de drukte. Je voelt je nooit alleen als je daar loopt. Het is een stad die je nooit meer vergeet”. – Marjo –

“Sinds ik mijn rijbewijs heb rij ik heel Nederland rond met mijn hond. Geen plek is te ver, geen plek is te gek. En wat is Nederland eigenlijk ongelofelijk mooi. Vroeger dacht ik dat ik voor elk weekendje weg het buitenland moest opzoeken, maar daar denk ik nu anders over”. – Fleur –

Wat je niet mag vergeten
App of mail ons gerust als je nog vragen hebt of wanneer je uit nieuwsgierigheid nog iets van ons wilt weten. Wij staan altijd open voor een praatje. Daarnaast mag je één ding niet vergeten. Onze passie voor verrassen is echt heel groot. Dus jouw reis is waarschijnlijk niet de enige verrassing.