Veilig op reis

Met COVID-19

Hoe pakken wij COVID-19 aan?

Jouw gezondheid is onze zorg
Het liefst willen wij net als jij dat alles weer snel normaal is. Weer kunnen reizen zonder zorgen door heel Europa, of misschien zelfs verder dan dat! De keiharde waarheid is dat dat momenteel niet meer zo makkelijk en ontspannen kan. Toch is ontspannen juist nu ontzettend belangrijk en daarom staan wij klaar om ook in deze warrige tijd, jou een verrassingsreis op maat te bieden.

Reizen in tijd van Corona, hoe pakken wij dat aan?
Onze focus ligt momenteel bij ons eigen kleine kikkerlandje. Erg? Helemaal niet zelfs. Dit is namelijk het perfecte moment om te ontdekken wat ons eigen kleine kikkerlandje allemaal te bieden heeft. Nederland heeft namelijk écht heel veel te bieden. Lekker de toerist gaan uithangen in eigen land. Heerlijk! Onze creativiteit wordt losgelaten en je zult zien dat verrassingsreizen binnen Nederland net zo leuk kunnen zijn!

Wat zijn de grootste veranderingen door corona
– Reizen door Europa kunnen momenteel niet worden ingeboekt. De zekerheid op een soepel verloop van de vakantie kunnen wij niet garanderen en daarom hebben wij besloten deze reizen pas weer aan te bieden zodra de rust is wedergekeerd. 
– Voor groepsreizen hanteren wij de maximale groepsgrote zoals die op het moment van boeken geldig is.
– Boek je een reis naar Caribisch Nederland? Dan is een gezondheidsverklaring van het RIVM en een negatief testresultaat (PCR-Test) verplicht. Deze zitten niet bij de prijs inbegrepen. Kijk hier voor alles wat je moet weten over reizen naar Caribisch Nederland.

wat doen wij nog meer?

Wat doen wij nog meer in tijden van Corona?
– Wij steunen de kleine ondernemers in jouw vakantieomgeving die hard worden getroffen door alle maatregelen. Dit doen wij door vouchers, tegoedbonnen en andere financiële prestaties te verrichten.
– Ook via whatsapp zijn wij bereikbaar om sneller en makkelijker met elkaar in contact te komen. Ook voor alle covid-19 vragen staan wij klaar.
– Voor vertrek ontvangt je van ons een coronapakket, in dit pakket zit alles dat jij nodig kan hebben op jouw vakantie (mondkapjes, handgel, etc.).
– Wij houden je tot de dag voor vertrek op de hoogte van de belangrijkste maatregelen.

Jouw gezondheid is onze zorg
Als je in corona-tijd een verrassingsreis boekt bij Trustavel zullen wij er alles aan doen dat jij goed beschermt op vakantie kan. Wij zullen er alles aan doen dat jij zonder zorgen op vakantie kan. Naast ons coronapakket zijn wij nu ook bereikbaar via WhatsApp. Je kunt ons dag en nacht berichten via WhatsApp, waarna wij contact met je zullen opnemen. Stel gerust al je vragen en wij denken met je mee!

Help #JuistNu de ondernemers

we can do it together